Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

METAL RECORDS YOU MUST LISTEN THIS YEAR(ΜΕΡΟΣ 1ο)

           Behemoth-The Satanist

O Nergal ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που ήρθαν αντιμέτωποι με τον θάνατο-λευχαιμία συγκεκριμένα-και βγήκε νικητής. Πέντε χρόνια μετά την death metal “ καταιγίδα ” του Evangelion οι Πολωνοί  extreme metallers , επιστρέφουν με τον metal δίσκο της χρονιάς. Μια κατάθεση ψυχής, ένα μανιφέστο για αυτούς που μπορούν να λένε όχι και να πηγαίνουν κόντρα στο ρέμα. Black και death metal στην καλύτερή του μίξη.
                                                                                            
10/10



                 Triptykon-Melana Chasmata

Ο Tom Warrior στο δεύτερο του δισκογραφικό πόνημα με τους Triptykon, θυμίζει ακόμα πιο έντονα τις δουλειές του με τους Celtic Frost. Κάτι πολύ φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι αρκετές συνθέσεις που βρίσκονται εδώ πέρα , υπάρχουν από την εποχή του “Monotheist”  σε demo μορφή. Σκοτεινό έργο τέχνης από αυτά που η “μαύρη”  ψυχή του Ελβετού “γεννάει” με ευκολία .Ακούστε το “Aurore” και βυθιστείτε στην άβυσσο μαζί του.
                                                                                                                                     
 8.5/10



           Artificial Brain- Labyrinth Constellation

Η Νεουορκέζικη underground σύμπραξη μελών των Revocation και  Biolich, στο ντεμπούτο δίσκο της, μας προσφέρει τεχνικό death metal υψηλού επιπέδου. O ήχος τους είναι χαώδης αποτελώντας μια μίξη του, death metal των Gorguts με δόσεις από  black των Deathspell Omega και τη αστρική θεματολογία των θεούληδων Vektor. Πρόταση για απαιτητικούς ακροατές.
                                                                                                  
 8/10




Φροίξος Βικάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου